Prince of Denmark

Verdenspremiere efter William Shakespeare af Tue Biering

Forestillingen arbejder – frit ud fra originalen – med en ægte, dansk Hamlet på spørgsmålene om dramaet og spørgsmålet om, hvad det vil sige at spille dette stykke i dag. Hvad fortæller dramaet om en ung mand, der nægter at opgive den gamle orden og forsvarer den til blodet? Er det måske rigtigt, at vi alle ville elske at være Hamlet? Evigt misforstået og fyldt med retfærdig vrede. Med bidende humor og stor entusiasme for at lege med lag fortæller “Prince of Denmark” den geniale historie om originalen på den ene side, og hvordan den iscenesættes i 2021 på den anden. Spørgsmålet om identitet og sandfærdighed, som driver Hamlet til vanvid, flyttes således til dem, der spiller.

MED:  Katharina Abt, Morten Burian, Henrik Kordes, Thorsten Loeb, Marielle Layher, Max Scherer, Daniel Scholz, Stefan Schuster, Maximilian Siegling, Béla Milan Uhrlau, Mathias Znidarec

Regie og tekst
tirs Biering
Scenografi og kostume:
Johan Kølkjær
musik
Nanna-Karina Schleimann
Dramaturgi og oversættelse
Maximilian Löwenstein