STALKER

Hvad er dit dybeste og inderste ønske?
Ved du overhovedet, hvad du ønsker?

Gå ind i ZONEN – et forbudt, dødbringende og mystisk sted. I centrum finder du RUMMET – et sted, hvor alle dine drømme og ønsker går i opfyldelse. Kun dem, der er tabt, kan komme ind i ZONEN, og kun STALKER, vandreren, kan føre dig til RUMMET. STALKER er stemmen i dit øre.

STALKER er en podwalk for to af Fix&Foxy og Third Ear inspireret af Tarkovskys kult-sci-fi. Det vil tage dig med på en rejse ind i de dybeste niveauer af din bevidsthed. Find en ven, tag din telefon med, tag høretelefoner på og følg instruktionerne på www.stalker.audio. Måske vil dit største ønske blive opfyldt.

STALKER er gratis og på engelsk. Den er tilgængelig hver aften kl. 21.00 på www.stalker.audio fra den 2. juni 2021. Men før du når så langt, er her nogle instruktioner, du skal følge og forstå:

1. STALKER er en oplevelse for to. Det er derfor vigtigt, at du finder en ven til at slutte sig til dig. Du kan ikke gøre det alene. Men det kan kun være jer to.
2. Find et sted udenfor med meget plads og få mennesker. Men sørg for, at du har internetdækning der, ellers virker det ikke
3. Pak en fuldt opladet smartphone med en god internetforbindelse, og et par høretelefoner. Din ven burde gøre det samme.
4. Forbered dig på al slags vejr.
5. Besøg www.stalker.audio for at sikre dig, at du er forberedt. Husk at dele dette link med din ven.

Credits

Ide Tue Biering og Tim Hinman
Tekst og instruktion Tue Biering, Krister Moltzen og Tim Hinman
Lyddesign Tim Hinman
The Voice Imre Mark Petkov
Produktionschef Frederik Neilbo
Produktionskoordinator Camilla Gürtler
Producer Karoline Michelsen

Støttet af Statens Kunstfond for Scenekunst, Bikubenfonden og Københavns Scenekunstudvalg.

STALKER er produceret af Fix&Foxy.

(EN)