VI ER VERDEN

29.04.2017 – 20.05.2017
Den ultimative udviklingshistorie om verdens vigtigste dyreart.Vi forsøger at rumme flygtninge på flugt fra krig, sult og katastrofer. Vi prøver at føle empati med de hjemløse, de syge og de svage. Men hvordan kan vi rumme hele verden, når vi ikke engang kan rumme vores egen nabo?Skuespillerne Maria Rich, Nana Bang, Nicolai Dahl Hamilton og Peter Flyvholm gør forsøget. I instruktør Tue Bierings og scenograf Marie Rosendahl Chemnitz forestilling VI ER VERDEN prøver de sammen at finde ind til et nyt fællesskab, mens de konstant bliver forstyrret af deres egne telefoner, venners facebook-opdateringer og sms’er, der tikker ind. De er spærret inde i et klaustrofobisk kabinet på scenen, som insekter i et terrarium, mens de prøver at koncentrere sig om Schopenhauers teorier om viljen, der driver livet frem, om buddhismens stræben efter den absolutte ro, om grufulde fortællinger om voldtægter og henrettelser fra krigen på Balkan. Men konstant er der noget andet, der irriterer.

Vil det lykkes?

VI ER VERDEN er ikke bare en forestilling. Den har ikke premiere, ændrer sig konstant og er ikke ens to dage i streg.

Koncept, instruktion og scenografi TUE BIERING, MARIE ROSENDAHL CHEMNITZ Medvirkende NICOLAI DAHL HAMILTON, PETER FLYVHOLM, MARIA RICH, NANNA CECILIE BANG Tekst HELE HOLDET Lysdesign og afvikling ELKE LALEMAN Scenemester MIKKEL MUNK IVERSEN Lyddesign og afvikling DITLEV BRINTH Dramaturg TANJA DIERS Rekvisitør og forestillingsleder JOSEFINE ELSE LARSEN Kostumier CAMILLA LIND mfl. Systue SIRI JEPSEN og AMALIE AUNSBJERG Masker ANNA LADAS Instruktørassistent CECILIA LAMBERTScenografassistent DITTE MARIE LYNGEFoto RUMLE SKAFTE trailer SILAS EMMERY trailerlyddesign DITLEV BRINTH Med støtte fra STATENS KUNSTFOND og Københavns Kommunes Scenekunstudvalg 

Co-produktion mellem BIERING/CHEMNITZ, SORT/HVID