Velkommen til Twin Peaks

8 biler, en lokalbefolkning og en kult TV-serie

2-12. marts + 28.juli-13 august

Kom med på en eksklusiv bilrejse gennem Odsherreds vintermørke og besøg de lokale.

”Velkommen til Twin Peaks” vækker kultserien til live i Odsherred og udelukkende med lokale som medvirkende.
I 8 biler kører lokale borgere publikum rundt på egnen for at møde andre lokale, mennesker som de nok ellers aldrig havde mødt, for at høre deres meget personlige historier. Måske får de udfordret nogle fordomme – måske er verden ikke som de tror den er.
I denne radikalt anderledes teaterversion af David Lynch´s banebrydende TV-serie fra 1990, er der ingen forbrydelse, men du kan komme med på bagsædet af retspsykiaterens, gymnasielærerens eller den tidligere politiefterforskers bil, mens de kører på besøg hos grækeren, Møghundene, hestepigen, dem med kinabutikken og mange flere.
Alle de medvirkende har et særligt forhold til Twin Peaks og seriens karakterer.

Velkommen til Twin Peaks er et visuelt stykke landskabsteater, et myldrende portræt af en række borgere i Odsherred. Men først og fremmest er det en humoristisk og menneskelig undersøgelse af vores forestillinger og fordomme om de fremmede – de mennesker vi ikke kender.

Medvirkende
Susanne Selle Dennis Nielsen Dorthe Schønning Jensen Helle HøstJane Lykke,Jette Lindquist Jette Sloth Nielsen Lene Buchwald Mogens og Marie Misser Ronny Andersen Allan Køhler-Andersen Rosemary Willows Sebastian Selle Tonny og Lene Larsen Louise Porret, Bjørn Kaldan, Vagn Oulund, Mikkel Olsen Susanne Bennedsen Jane Sørensen Erik Rasmussen Martin Hall Liv Bertelsen
Ide: fix&foxy
koncept og iscenesættelse: Tue Biering og Jeppe Kristensen
Tekster forfattet af holdet og de medvirkende
Co-instruktion: Mei Oulund, Henrik Ipsen og Marie Rosendahl Chemnitz
Scenograf : Marie Rosendahl Chemnitz
Rekruttering: Henrik Ipsen
Lyddesigner: Rasmus Juncker
Instruktør- og lydassistent: Rebekka Meyer
Produktionsleder: Dennis Veilgaard
Tekniker: Morten Birch Nielsen
Scenografassistent: Elke Laleman
Projektkoordinator: Joan U
Grafisk design og foto: Søren Meisner
Teaterleder: Simon Vagn Jensen
Administrator: Flemming Hansen
PR og kommunikation: Joan Stræde
Tak til:
Claus Christensen, CC Autoservice Vig Forsamlingshus Kongsøre Kro Kongsøre Camping Madsens Food House Henning Andersen Skilte
Forestillingen er produceret af Odsherred Teater