SEX OG VOLD

HUSETS TEATER, JANUAR-FEBRUAR 2012

Med freakshowet SEX OG VOLD tager Fix & Foxy underholdningen helt ud i ekstremerne. Uden fine fornemmelser og moral præsenterer showet den sex og vold og virkelige ulykke, som er tidens foretrukne entertainment. Hermed får publikum muligheden for at grine ad de grimme, de mærkelige og de usympatiske – og deres stakkels liv.
Scenen er befolket med fem kæmpedukker fra livets skyggeside. De udtrykker sig bedst gennem overgreb og vanrøgt, så her kommer et musikalsk, pornografisk og voldeligt show, hvor dukkerne stiller sig til rådighed for grundforskning i menneskesjælens mørklagte områder.

SEX OG VOLD er Muppet Show for voksne med en gruppe grimme, dumme og hæmningsløse kæmpedukker, der er klar til at gå så langt, det skal være, for at underholde deres publikum. Dukker falder udenfor straffeloven, så der er ikke noget, de ikke må. Og heldigvis er det ikke rigtige mennesker, det går ud over!

Med: SIGRID HUSJORD, NANNA BØTTCHER, DANIEL NORBACK, JACOB LOHMANN og KRISTOFFER FABRICIUS
Koncept og iscenesættelse: TUE BIERING og JEPPE KRISTENSEN
Dukkeunivers: REBECCA ARTHY

Musik: ANDREAS UGORSKIJ
Lysdesign: MADS VEGAS

Lyddesign: JES THEEDE

Forestillingen er skabt af holdet

Forestillingen er støttet af Kunstrådets Film- og Scenekunstudvalg og er blevet til som en co-produktion med Husets Teater