ALT ER UMULIGT

Fem skuespillere medvirker i samme forestilling adskilt på fem forskellige steder i Aarhus. En forestilling, hvor lejligheder og byen er scenen.

ALT ER UMULIGT er en forestilling, en live-film, en hjemmelavet musikvideo, et håbefuldt forsøg på at iscenesætte nogle drømme og fantasier om alt det, som er umuligt. Det er ensomme isolerede unge mennesker, som rækker ud efter en anden at elske eller en mening med at være til.

Fem lejligheder i Aarhus er omdannet til scenografier. Her iscenesætter de medvirkende sig selv og hinanden. Det, som ligner helt almindelige genkendelige boliger, omdanner sig til fantasier. Det normale bliver fænomenalt.  Det er pompøse selviscenesatte fantasier om, hvordan deres liv kunne være. Det er desperadofester. Det er pinlige bekendelser. Det er sex, der var helt forkert perfekt. Det er katastrofer og øjeblikke, hvor alt svæver. Og selvom der er en afstand imellem dem, så er de puslespilsbrikker til hinandens historier.

Alt kan gå galt, og hver aften bliver som et maraton af mange forskellige udfordringer, som de seks skuespillere skal gennemføre. Det er som udgangspunkt umuligt, og det vil helt sikkert gå galt.

Forestillingen blev livestreamet fra 23. til 30. maj 2020 på alterumuligt.com. Men det var også muligt at møde de medvirkende under forestillingen et sted i byen.

Med ALT ER UMULIGT bliver du inviteret ind i et ”virtuelt” teater, hvor reglerne er anderledes end i det fysiske teater. Du medbringer selv dine popcorn og kan knitre højt med chokoladepapiret. Du kan drikke øl i det her teater, og du må også godt tale højt med dem, du er sammen med. Én regel gælder dog også her: Det er ikke tilladt at tage billeder, screenshots, video- eller lydoptagelser og lignende, mens forestillingen spiller.

Instruktion TUE BIERING

Manuskript NANNA CECILIE BANG

Skuespil CLARA JOSEPHINE MANLEY, ANNE LAYBOURN, MAGNUS JUHL ANDERSEN, PATRICK ALEXANDER HANSEN, LASSE STEEN JENSEN

Teknik: LASSE STEEN JENSEN

Produceret af SKUESPILLERSKOLEN v AARHUS TEATER og AARHUS TEATER