VERDENS BEDSTE FORESTILLING

EDISON, BETTY NANSEN TEATRET, JUNI 2011

Femten skuespillere kæmper sig frem i et åbenhjertigt forsøg på at lave netop verdens bedste forestilling med alt, hvad en sådan må indebære. Fra verdens bedste begyndelse til verdens mest rørende slutning, fra fødsel til død, fra ekstreme banaliteter til storslåede højdepunkter. Verdens Bedste Forestilling er en sammenfletning af tableauer, musik, skæve historier og stunts, der på sin egen akavede og ironiske facon bliver et spejl på vores liv og vores forsøg på at få det hele med, på den helt rigtige måde, inden det er for sent.

Medvirkende: Amalie Kliim-Due, Anna Ersbøll Berg Poulsen, Anna Sophie Lübeck, Berit Aagaard Sørensen, Bo Hårdell, Carole Cuisine, Gertrud Magnusson, Kristine Olsen, Mai Vorreiter Jepsen, Ragna Huse, Rune Von Würden, Sanjin Fischer, Sara Johansen, Siri Friis Vikeså, Troels Holstein Madsen

Instruktion: Tue Biering

Scenografi, kostume og regi: Marie Rosendahl Chemnitz

Dramaturg: Jeppe Kristensen

Lyddesign: Thomas Matyjasik

Instruktørassistent: Trine Lavgesen

Scenografassistent: Franciska Johansen

Producent: Glad Teater