MURDER MELODY

AT THE ROYAL DANISH THEATRE, 2004, 2007, 2008, 2009, 2010

Performers and musicians are recreating the old murdermystery radio theatre play “Murder Melody”. Like in the days of live radio they are using all kinds of geräuch, to create the right atmosphere for the scenes. The live performance is interacting with the old recordings of “Murder Melody”.

CREDITS/

Idea: Rasmus Botoft, Rikke Hedeager Mathiessen, Tue Biering

Concept: Tue Biering

Performers: Tina Gylling Mortensen, Jens Jacob Tychsen, Lisbeth Wulff and Rasmus Botoft

Musicians: Mikkel Hess and Jens Bjørnkjær

Text: Tavs Niiendam

Directing: Tue Biering

Productionmanager: Rikke Hedeager Mathiessen

Produced by The Royal Danish Theatre

PRESS RELEASE SHORT (DANISH)

I Mordets melodi stifter vi bekendtskab med den grusomme men også lattervækkende historie om seriemord på lillebyens Sonjaer. Alle mordene er ledsaget af afsyngningen af en henrivende lille fransk vise. Kan det være sanglærken Maria Valdini, der står bag nedslagtningerne? Trop op på molen og hør om det lykkes for de snarrådige politihjerner i evigt selvsving at opklare de lumske melodimord, inden alle byens Sonjaer er døde.

Skuespillerne Tina Gylling Mortensen, Jens Jacob Tychsen, Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft lægger krop og sjæl i at betjene vindmaskine, tordenplade, ringeklokker, kaffekopper, telefoner, højhælede sko, piber, spande og glas for at skabe den rette lydflade. Musikerne Mikkel Hess og Jens Bjørnkjær svinger guitar, trommesæt og keyboard, så hele historien emmer af gys, melankoli og musikalitet.