ALLE FÅR SMÆK 1-4

4. + 11. + 18. + 25. FEBRUAR 2011
NYAVENY, i samarbejde med Mammutteatret

Alle får smæk er en hæsblæsende satirisk maraton, hvor teksterne produceres fra mandag morgen og ugen ud, sideløbende med at historierne dukker op på avisforsiderne. I løbet af ugen kobles skuespillere og gæstekunstnere på, og fredag aften kl. 22.00 skydes det hele af i et brag af en politisk ugerevy. Dette er hverken VKO eller SF, det er SM-satire – alle får smæk!

Ugeaktuel satire og faste føljetoner vil gå hånd i hånd, vi vil se vanvidsmonologer og økonomisk tango krydret med breaking og uundværlige news fra Frederiksberg og verden omkring os. Intet nævnt, intet glemt – hver fredag på NYAVENY_ bliver unik!

Information skriver: “Kamikazekomik…Det er revy uden sikkerhedsnet, som tør at satse foran sit publikum. Det er levende teater, fis og ballade med et skvæt politisk kritik…Jo, nu har Nyaveny spillet sig varme og gjort teater til en kampsport.” Læs hele anmeldelsen

 

Medvirkende: Tina Gylling Mortensen, Christian Hetland, Nanna Bøttcher, Sigrid Kandal Husjord, Egill Pálsson, Laus Høybye og Rasmus Hammerich med gæster
Tekster: Claus Flygare, Henrik Prip, Henrik Lykkegaard og Nanna Bøttcher
Instruktør: Tue Biering

Instruktørassistent: Ane Bank
Scenograf: Trine Haastrup
Produktionsleder: Mammad Aliabadian
Scenemester: Aston Kay
Kostumier: Camilla Lind
Forestillingsleder: Pernille Kabell
Regissør: Eva Thagaard
PR: Janne Schnipper
Producent: Signe Allerup og Anny Dirchsen