THE GAME

COMPANY FLYING PIGS AT KALEIDOSKOP, 2000

Politiken:

“…et sjældent ækvilibristisk nummer … et lille komisk mesterværk … Thomas Corneliussen er et ubesværet talent…”

Berlingske Tidende:

“Faktisk er “Legen” en tavs monolog, men Thomas Corneliussen skal være tilgivet, for han ejer et gudsbenådet, helt suverænt talende kropssprog.

Jyllands-Posten:

“…et pantomimisk stykke absurd teater, hvor den helt unge skuespiller Thomas Corneliussen, med hjælp af instruktøren Tue Biering, demonstrerer et komisk talent af noget nær Tati’sk format … Det er morsomt, overrumplende elegant, stilistisk meget dygtigt, ja nærmest virtuost – lige til at rejse ud i den store verden med… sikken en ophobning af talent.”

Weekendavisen:

“…meget vittigt og koreografisk virtuost en klovneagtig komisk figurs afmægtige forsøg på at administrere sit eget liv og dets forbandede pligter … Inspireret af både Marcel Marceau og Samuel Beckett kæmper han på samme tid med og mod sig selv, triumferende det ene øjeblik, udmattet det næste.”

CREDITS/

Performers: Thomas Corneliussen

Directing: Tue Biering

Set-design: Nicolaj Spangaa

Lightdesign: Andreas Buhl

Sounddesign: Janus Jensen

Music composers: Mark Solborg, Maja Romm

Dramaturg: Anne Gerd Sindballe

Produced by: Flying Pigs & Kaleidoskop