FAMILIEUDREDNING

DET KGL. TEATER, EVENTMINISTERIET, OKTOBER 2013

På scenen står syv helt almindelige mennesker. De er ikke skuespillere. De er gennem deres børn kommet i familie med hinanden. De kender ikke hinandens historier og blotlægger på scenen deres livshistorier, for at finde ud af hvem de er havnet i familie med.

Med denne forestilling er de alle samlet for første gang. Det viser sig, at de har allerede har krydset hinandens liv gennem de sidste 60 år ved tilfældighedernes spil.

På scenen hører vi historien om slagterens datter, der badede i rullepølsevand og fortryder at hun aldrig blev gogo danser, pigen fra det indremissionske hjem, der ikke turde gå efter sine drømme, manden der har læst Encyklopædien to gange og kan bevise sin egen udødelighed, den ordblinde dreng, der stak af hjemmefra, fik en pige i hver havn og senere fik hukommelsestab, manden der blev 15 cm lavere på én dag og lærte at flyve ved tankens kraft, pigen der ville se hele verden og mødte Amdi Petersen og kvinden der fik brev fra Mick Jagger og har set alle 5243 afsnit af Glamour.
Familieudredning en forestilling om livets tilfældigheder, om ungdommens drømme og forventninger til fremtiden og det helt fantastiske i hvert enkelt, helt almindelige menneskes liv.

Koncept, iscenesættelse, scenografi: Tue Biering og Marie Rosendahl Chemnitz.
Dramaturg: Jeppe Kristensen
Forestillingsfotos: Natascha Thiara Rydvald

Danselærer: Hanne Klausen
Sanglærer: Jeanett Albeck

Medvirkende: Biering og Rosendahl Chemnitz’ egne forældre med nye som gamle partnere: Ulla Chemnitz, Jacob Branner, Bente Biering-Sørensen, Gorm Biering-Sørensen, Ninna Stryhn, Stig Rosendahl og Susanne Blom.

familieudredning billedelove will