DETTE ER IKKE STJERNEKRIGSTRILOGIEN

DET KGL. TEATER, EVENTMINISTERIET APRIL 2014

De tre hovedrolleindehavere havde glædet sig til at præsentere den ultimative forestilling: Star Wars.

De havde forberedt et spektakulært sceneshow med avanceret koreografi og overbevisende slagsmål. Scenografen havde sat et helt hold tømrere til at bygge Dødsstjernen. Kostumerne var blevet syet i Østeuropa. Laserlys og et særlig effektfuldt lydsystem var indkøbt for svimlende summer. Men så sagde George Lucas nej.

På trods af det store og gennemprofessionelle forarbejde er Eventministeriet på grund af rettighedsproblematikker blevet forbudt at lave forestillingen Star Wars og har måttet sende alle lyssværd tilbage til Kina og destruere alt, der havde noget at gøre med den planlagte forestilling.

Tilbage står de tre skuespillere, der skulle have spillet hovedrollerne i århundredets teaterscoop. De nægter at gå af scenen og insisterer på at fortælle om den forestilling, de ikke må lave.

I forestillingen Dette er ikke Stjernekrigstrilogien fører de tre perfekt castede skuespillere publikum igennem en helt fantastisk forestilling, som ikke er der.

Til George Lucas: Der vil ikke blive anvendt direkte citater fra Star Wars, ligesom der heller ikke anvendes nogle af de effekter, som var tiltænkt den oprindelige opsætning.

Medvirkende: Thomas Hwan, Troels Thorsen og Sigrid Husjord | Iscenesættelse og koncept: Tue Biering | Kostumer: Anne Sofie Bruun | Lys: Dres Kean Andresen | Forestillingsfoto: Natascha Thiara Rydvald | Producentassistent: Christine Seierstad | Producent: Rikke Hedeager