UNGDOM

FIX&FOXY PÅ REPUBLIQUE JANUAR-MARTS 2015

UNGDOM er en forestilling om det frygteligste og mest fantastiske tidspunkt i livet. En forestilling om dér, hvor de store eksistentielle spørgsmål presser sig på, og ens identitet begynder at tage form. Det handler om kærlighed, usikkerhed, ambition, angst, sociale relationer og livsvalg, når publikum møder 30 virkelige unge.

Teatret Republiques scenerum er bygget om til en teltlejr med sand og skovsø, og publikum indlogeres hver i et telt med et ungt menneske. Sammen gennemlever de et “teaterdøgn”, hvor alt kan ske, og ungdommen sættes på spidsen.

Produktion

Republique

Koncept & Iscenesættelse

Tue Biering og Jeppe Kristensen

Instruktørassistenter

Christine Juhl Sørensen og Kristoffer Lundberg

Scenografi

Johan Kølkjær

Lysdesign

Michael Breiner

Lyddesign

Jes Brander Theede

Foto

Per Morten Abrahamsen

Medvirkende

Astrid Haugesen, Ava Bratejka Lindberg, Baldrian Sector, Celeste Emilie Auken, Christiane Kjærgaard Ibsen, Christina Nielsen, Clara Fasting Prebensen, Ditte Krøll Paavig, Emilie Gjaldbæk-Sverdrup, Emilie Munkholm Hjort, Freja Sofie Jørgensen, Frida Marie Rosendahl, Gabrielle Kicaite, Goktug Kamas, Ida Bjørn Jensen, Jakob Højeng-Swensson, Joanna Kastrup, Jonas Mering Slotorub, Julius Gotthardt Møller, Karla Haugesen, Karla Wald, Katinka Hurvig Møller, Krista Marianne Milman, Line Villemann, Linea Caroline Due, Ludvig Brostrup, Maia Bojsen Thyme, Malik Persson, Marius Henius Dreijer, Max Levin Kugler, Natasha Bach, Nina Terese Rask, Nora Aase Riechert Evald, Regitze Waterstradt, Sebastian Mats, Simone Skronski, Sofie Højsted Sørensen, Sofie Lund, Sofiiee Chili Zandra Larsen, Sophie Elina Hahn, Sophie Rosendal Stær, Victoria Magdalena Christensen, Zeynep Salci