STAYING ALIVE

BIERING/CHEMNITZ,

DET KONGELIGE TEATER, EVENTMINISTERIET MARTS-MAJ 2015

En gruppe mennesker sidder og venter. De er alle ældre mennesker.

De er det såkaldte ’grå guld’. Nogen har fortalt dem, at det er slut, at der er ikke mere, at det er endestationen. Men det er ikke slut for dem. De giver ikke op. De er klar. De har set meget, trænet deres kroppe og nogle af dem har danset en del.

Og nu har både bænkevarmerne, præmieparrene og dem med sceneskræk bevæbnet sig med benvarmere og svedbånd og nu skal der fandeme danses.

En slags afdansningsbal, en manifestation af, at de stadig er i live.

Staying Alive er en fortælling om 42 ældre mennesker. Igennem dans og bevægelse fortæller de brudstykker fra deres liv: erindringer om møder, kærlighed, brud og sorg.

Om at høre til og om ikke at høre til. Et poetisk og humoristisk indblik i det specifikke liv, som bliver det generelle liv gennem tidernes toner.

Idé og koncept Tue Biering & Marie Rosendahl Chemnitz | Iscenesættelse Tue Biering |  Scenografi Marie Rosendahl Chemnitz | Koreografi Signe Frydenlund & Christine Seierstad | ForestillingslederChristine Seierstad | Tonemester Jonas Jensen | Lysdesign Per Olsen |Kostumer Anne Sofie Bruun | Producentassistent Elisabeth Holager Lund | Producent Rikke Hedeager | Instruktørassistent Kristoffer Lundberg | Medvirkende Ane Marie Lauritzen, Anette Rørdam, Hans Madsen, Grete Lind Johansen, Henning Jacobsen, Maj-Britt Christensen, Tove Jacobsen, Jette Eiberg, Kristine Jess, Lisbeth Lind, Anne-Marie Thygesen, Ulla Habermann, Ditte Høffding, Erik Lemcke, Susanne Nyrop, Hanne Møller, Runa Christophersen, Karen Henriksen, Edith Schreuder, Lis Høver, Svend Erik Sokkelund, Gunvor Helth, Grete Jensen, Inger Kirkensgård, Marianne Wiedermann, Ingrid Holck Schou, Henny Lihn Jensen, Birgit Frederiksen, Elin Bie Haugen, Helle Pals Frandsen, Munthe Suenson, Karen Honoré, Hanne Moth, Vibeke Niclasen, Flemming Thomsen, Bent Haugshøj, Lena Saul, Tekla Walther, Lotte Strand, Benny Henriksen, Lise Gaarde og Kathe Kiele